Angel Haze lækker eget album tre måneder før tid

Angel Haze lækker eget album tre måneder før tid

OPDATERING: Som følge af gårsdagens episode udkommer ‘Dirty Gold’ nu tidligere end oprindeligt annonceret – allerede den 30. december.

Det er ikke mere end tre dage siden, at Angel Haze kunne afsløre detaljerne om sit debutalbum ‘Dirty Gold’, der var blevet sat til udgivelse den 3. marts.

Datoen har dog åbenbart ikke passet rapperen specielt godt, for i nat valgte hun via Twitter at lægge hele albummet op til fri aflytning på Soundcloud. Sammen med et ophedet rant, hvor hun på oprigtig vis fremstiller sin frustration over, at albummet er færdigt, men at hendes pladeselskab først vil udsende det til marts. »Undskyld til Island/Republic Records, men fuck jer«, som hun skriver.

Læs også: Angel Haze afslører debutalbum — hør nyt nummer

Oprøret var dog kortvarigt, og der gik ikke lang tid, før Soundclouden med albummet blev lukket ned. Mon ikke Angel Haze og/eller hendes manager sidder i møde med Island/Republic i dag?

Her er Angel Hazes Twitter-rant i sin helhed: 

»It’s so annoying that my label could tell me that if I fucking finished my album before the summer it would be out this year. I have gone to bat for this music. I have gone to bat for myself. I have literally sat fucking sleepless and starved crying over this shit. I turned down so much shit to be sure that I could finish this album because actually wanting something to me means doing all you can to be sure that it’s attainable. I stopped arguing my point. Stopped giving a fuck about everything. Let these other ditsy bitches disrespect me. I turned my fucking cheek because MUSIC IS ALL I FUCKING HAVE. And I know that’s the same for some of you. I did everything I could for you. I did not promise an album and not deliver, unlike every fucking one else. I sat my ass down and came up with this music WHEN I HAD NOTHING. Taking shit on the chin does not mean sitting back and letting the world beat and suck you fucking dry. It’s knowing something is bigger than anything you are or will ever be and sitting the fuck down and complying to get shit done. I’m sorry if I seem angry. But these are my dreams. The only thing I have in my life. Imagine having the only reason you’re alive being the very thing straining your existence. Ughhhh… So sorry to Island/Republic Records, but fuck you. I got here doing this for my fans and if you guys don’t feel the same, it won’t stop me. Idc what happens after this. They will get the music they were promised. And you guys JUST MAY LEARN TO KEEP YOUR FUCKING WORD«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af