Frost Festival afslører tre nye navne

Frost Festival afslører tre nye navne

Frost har allerede annonceret en række aldeles slidsikre navne, som blandt andet tæller Turboweekend, norske Erland Øye og amerikanske Of Montreal, der får lov at runde festivalen af den 2. marts på Bremen Teater.

Nu er festivalen igen på banen med tre nye bookinger bestående af canadiske Moonface, engelske Sohn (billedet) og L.A.-duoen Lucky Dragons.

Læs også: Top Track: Sohn ‘Lessons’

Traditionen tro vil mange af artisterne spille på utraditionelle locations rundt i byen, og det bliver således ingen undtagelse, når Spencer Krug aka Moonface sætter sig om bag flygelet i den nedlagte kirke på Blågårds Plads, hvor han vil spille materiale fra sit seneste album ‘Julia With Blue Jeans’.

Der bliver til gengæld skruet en smule op for tempoet 1. marts i Pumpehuset, når det britiske producertalent Sohn fyrer op for sine elektroniske herligheder, der henter en god portion inspiration i soulen og r’n’b’ens verden. Hvis koncerten tilnærmelsesvis kommer op på det niveau, han udviste til koncerten på årets Roskilde Festival, er der al god grund til at glæde sig.

Du er derudover også garanteret en anderledes koncertoplevelse, når den eksperimenterende L.A.-duo Lucky Dragons indtager Huset-KBH, hvor de vil dele godter ud af deres støjsprængte og udforskende elektroniske lyd midt i kulisserne til forestillingen ‘Shakespeare Eksperimentet’. Lucky Dragons er kendt for at dyrke improvisationens kunst under deres koncerter, så bliv ikke overrasket, hvis du får udleveret et instrument med besked om at bidrage til koncerten.

Moonface (CA) + The New Spring (DK)
Den 11. februar
Koncertkirken
Billetpris: 150 kr

Sohn (AT/UK)
1. marts
Pumpehuset

Billetpris: 165 kr.

Lucky Dragons (US)
10. marts
Huset-KBH
Billetpris: 80 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af