Roskilde Festival lancerer ny elektronisk festival

Roskilde Festival lancerer ny elektronisk festival

Danmark får en ny festival næste sommer, når Corabelle løber af stablen for første gang i august. Det er Roskilde Festival-gruppen, der står bag arrangementet, som finder sted i Høje-Taastrup Kommune og skal fokusere på elektronisk musik.

Informationen om Corabelle er endnu sparsom, da festivalen er i sin tidlige planlægningsfase, men Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, løfter alligevel lidt af sløret i et interview med Soundvenue.

»Vi vil gerne være Nordeuropas største elektroniske begivenhed over flere dage, men vi skal gøre det på en ordentlig måde og vokse organisk«, forklarer Anders Wahrén, men bekræfter samtidig et håb om, at Corabelle på sigt kan tiltrække op imod 20.000 gæster. »Vi laver en begivenhed baseret på elektronisk musik, der skal være en helhedsoplevelse. Vi vil skabe et univers, man træder ind i, og som spiller sammen med den musikalske oplevelse«.

Roskilde Festival-gruppen ønsker ikke at gå i detaljer omkring den præcise location for festivalen, da der endnu forhandles med kommunen, men noget kunne tyde på, at der satses på området omkring amfiteatret i Hedeland, hvor Hedeland Opera (billedet) tidligere har holdt forestillinger under åben himmel.

Datoerne for Corabelle, der sandsynligvis bliver en todages festival, er heller ikke fastlagt, og Anders Wahrén forventer, at der går et par måneder, før de første navne fra programmet offentliggøres.

Læs hele interviewet med Roskilde Festivals Anders Wahrén om Corabelle HER.

Følg med i Corabelles første skridt på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af