Video: Dobbelt op på Beyoncé

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Først var hun ‘Crazy in Love’, nu er hun ‘Drunk in Love’. Altså Beyoncé, der i fredags overraskede hele verden ved at sende et nyt selvbetitlet album på gaden med 14 numre og 14 tilhørende musikvideoer. Nu har to af videoerne så ramt internettet i fuld længde – til numrene ‘XO’ og ‘Drunk in Love’.

Læs også: Beyoncé overrasker alle: Nyt album ude nu

‘XO’ er albummets officielle single, og her hænger Beyoncé afslappet ud i en forlystelsespark og kører i rutsjebaner, mens den syng-med-venlige kærlighedshymne agerer soundtrack. Stemningen er dog lidt noget andet i billedsiden til ‘Drunk in Love’, hvor Queen B smyger sig afklædt omkring på en strand, indtil Jay Z dukker op og leverer et ligeså ligegyldigt vers som på Drakes ‘Pound Cake’.

‘Beyoncé’ har desuden slået rekorden som det hurtigst sælgende album i iTunes’ historie med hele 828.773 kopier på verdensplan i løbet af bare tre dage. Albummet gik ind som nummer et i 104 lande simultant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af