Efterklang stopper: Giver afskedskoncert i februar

Efterklang stopper: Giver afskedskoncert i februar

OPDATERING: Efterklang stopper ikke som band, men siger som skrevet ‘bare’ farvel til bandets nuværende form. Hvad der følger er endnu uvist.

»Kom og sig farvel med os«, skrev guitarist Rasmus Stolberg, da han på Efterklangs website i dag annoncerede bandets sidste koncert og dermed en umiddelbar ende på et stort eventyr.

»Det er tid til at reflektere og tid til at se fremad«, fortsætter Stolberg, og hvad der vil ske efter koncerten, vides ikke, men et fælles ønske om at skue mod nye horisonter er med til at sætte et punktum for Efterklang, som vi kender dem i den nutidige form.

Bandets sidste koncert kommer til at finde sted den 26. februar i Efterklang-slængets hjemby, Sønderborg, hvor de vil få storslået selskab af Sønderjyllands Symfoniorkester, det lokale pigekor og en lang række gæster – deriblandt Thomas Husmer og Rune Mølgaard, der begge var en del af den originale femmands-konstellation.

Læs også: Efterklang udgiver ‘Piramida’-koncert med Sjællands Symfoniorkester

Stolberg lover højdepunkter fra alle bandets fire album samt flere nye (om end flere år gamle) numre. Koncerten bliver den eneste af slagsen, så der er lagt op til en helt særlig aften, når Efterklang fejrer et årti med udgivelser og koncerter – og dermed siger pænt farvel for denne gang.

Efterklang + Sønderjyllands Symforniorkester
26. februar kl. 20.
Koncertsalen Alsion, Sønderborg
Billetpris: 250 – 345 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af