Frost Festival klar med nye musikoplevelser

Frost Festival klar med nye musikoplevelser

Februar nærmer sig med hastige skridt, og årets Frost er efterhånden ved at være rigtig godt klædt på til den kolde måneds komme. Forleden offentliggjorde de en ekstraordinær koncert med When Saints Go Machine i det gamle Danmarks Akvarium samt endnu en spejlvendt koncert med Baby In Vain, og nu er den kreative festival igen klar med nye, eksklusive arrangementer.

Sidste år optrådte WhoMadeWho på skøjtebanen på Toftegårdsplads i Valby, og i år gentager det såkaldte ‘Frost on Ice’-event succesen den 23. februar, hvor den danske grimeprinsesse Linkoban kommer på glatis. Frost lover både børne-, voksen- og tømmermændsvenlig søndagsekskursion for alle pengene – også for dem, der ikke har en klink på lommen, da arrangementet er gratis.

Læs også: Årets bedste: Linkobans favoritter

Hvis du ikke er helt ferm til at holde balancen på et par skøjter, kan du i stedet vælge at tage på hotel med poeten Dylan Thomas. Næsten. Den 6. februar giver den københavnske trio Eggs Laid By Tigers tre intimkoncerter i hotelsuiter på Hotel Kong Arthur til arrangementet ‘Songs From a Hotel Suite’. Bandet (og dets navn) er inspireret af den afdøde digter, der boede og døde på kunsterhotellet Chelsea Hotel i New York. Udover koncerterne underholder digteren Morten Søkilde i hotellets foyer (hvor der er fri adgang for alle), og Simon Toldam Trio samt DJ-kollektivet Copenhagen Hot Club vender plader.

Den 7. februar slår Frost og Statens Museum for Kunst pjalterne sammen, når tre forskellige Frost-aktuelle bands spiller på hemmelige steder i museet til årets første udgave af museets fredagsbar SMK Fridays. Det ene band, der vil være at finde et sted blandt de antikke klenodier, er den barokke folkgruppe Spillemændene, mens de to andre endnu er overraskelser, man må lede efter på museet på selve aftenen. Udover flere koncerter med de tre bands, vil aftenen også byde på art talks, street food, film, og ikke mindst en premierevisning på et videoværk af performancekunstneren Marina Abramovic samt et dj-set med kunstneren Alexander Tovborg.

Læs anmeldelse: Spillemændene ‘Nationalsange’

Frost on Ice feat. Linkoban
Søndag d. 23. februar, kl. 16 – 18.
Skøjtebanen, Toftegårdsplads
Gratis entré

Eggs Laid By Tigers – ‘Songs From a Hotel Suite’
Torsdag d. 6. februar, kl. 18.30, 19.30 og 20.30.
Hotel Kong Arthur. København K
Billetpris: 75 kr

SMK Fridays feat. Frost
Fredag d. 7. februar. fra kl. 16
Statens Museum for Kunst
Gratis entré

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af