Her er ugens 10 fedeste fester

Fyld festkalenderen op. Vi guider igen til nattelivets bedste tilbud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

THRST fejrer Mendozas nye single
Det tegner til, at danske Mendoza går et lyst år i møde. I hvert fald hvis man skal dømme ud fra hendes rave-indbydende dancepop-single ’Love Druggie’, hvis officielle udgivelse denne uge bliver fejret på THRST, Bakkens faste torsdagsklub. Forvent et par numre fra hovedpersonen selv, hvorefter dj-pulten indtages af Emil Lange og Emilie Lilja, der på værste vis kommer til at gøre alt for, at din fredag morgen bliver ubehagelig.

THRST vs. Mendoza: ‘Love Druggie release
Torsdag den 23. januar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

20 rappere på én scene
For kort tid siden udkom opsamlingen ’Ordet på gaden: Genfødt’, der præsenterede 31 danske rappere fordelt over 21 numre. Så mange kommer der ikke forbi Pumpehuset denne torsdag, men mindre kan nu også gøre det. En gedigen hiphop-fest skal det i hvert fald nok blive. Det er magasinet Vice og streamingtjenesten WiMP, der inviterer til live-session, og på scenen kommer der alligevel hele 20 danske rimsmede – blandt andre Gio, Abbaz, Ali Sufi og Loke Deph.

Vice x WiMP Sessions: ‘Ordet på gaden’
Torsdag den 23. januar
Pumpehuset, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Legendariske techno-brødre kommer til Kødbyen
Kødbyens Harvey får på fredag besøg af et par vaskeægte techno-legender. Lenny og Lawrence Burden startede ud helt tilbage i 1989 og har siden repræsenteret Detroit verden rundt. Duoen gæstede også Strøm Festival i 2012, og spiller altså live, når det er tid til Harvey’s Kartel.

Harvey’s Kartel: Ovtave One
Fredag den 24. januar
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

 CP4Kolonien fyldes med hiphop og dancehall
Denne fredag bliver der på Kolonien skruet fuldt op for hiphop og dancehall, så forvent masser af bas. J.J. Wild (billedet) fra Yo Fok kigger forbi, mens også dj-maestroen Graded og John Vincent er at finde bag pulten.

DPN Night III
Fredag den 24. januar
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook

Natbar3Natbar fyrer op for kærligheden
I Bremen Teaters kælder foregår der hver lørdag ting og sager. Denne uge kan Natbar igen byde på både live-musik og dj’s, når scenen først betrædes af folkrockerne Lovespeed, mens gulvet herefter skal danses på til toner serveret af T.O.M. fra Lulu Rouge og Cohnny Jazz.

Natbar: Private Dancer
Lørdag den 25. januar
Bremen Teater, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

 CityfellazCityfellaz indtager Rust
Det danske tøjmærke Cityfellaz er klar til at indtage gaden med deres forår/sommer-kollektion og har derfor slået sig sammen med Rust og Flavour-klubaftenen for at fejre. Musik fra blandt andre Pato og P3-vært Pelle Peter samt endnu hemmelige live-acts.

Cityfellaz Night @ Flavour
Lørdag den 25. januar
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elektronisk undergrund i Aarhus
Regelbau er et fællesskab af producere og dj’s, der gør deres for at fremme det elektroniske og lokale vækstlag i Aarhus. Lørdag er det blevet tid til initiativets første fest, når blandt andre 2 Bit Crew og Natal Zaks kan opleves på Double Rainbow.

Regelbau #1
Lørdag den 25. januar
Double Rainbow, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rå techno i Boxen
Er der én by, Culture Box hovedsageligt får gæster fra, er det uden tvivl Berlin – technoens internationale hovedstad. Denne uge er der besøg fra pladeselskabet Fachwerk, hvor tyske Mike Dehnert og Roman Lindau er æresgæster med rå techno i pladetasken.

Fachwerk Night
Lørdag den 25. januar
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spansk besøg i kælderen
Klubarrangementet Exile er tilbage i Basement på Vesterbro, denne gang med spanske Reeko på toppen af plakaten. Herudover kan man dog også se frem til koncert fra Posh Isolations Age Coin samt live-visuals.

Exile
Lørdag den 25. januar
Basement, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nobody does it better!
Lørdag sker der lidt af hvert på Bakken. Først hele tre koncerter med Nobody, Heimat Connective og ikke mindst Dinner, aliasset for den danske producer/sanger Anders Rhedin, og herefter tunes fra pulten krediteret Thomas Stück og Stefan Klercke.

Nobody
Lørdag den 25. januar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Breakin’ Sound 2014: De 10 mest lovende nye danske navne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af