Her er ugens otte fedeste fester

Vi guider igen til det bedste, nattelivet har at byde på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eloq fejrer tørstig fødselsdag
Som en fødselsdagsgave til os allesammen har Eloq for nyligt sluppet udgivelsen ’Galactic Loot’ til gratis download. Og som en fødselsdagsgave til Eloq bliver han fejret på Bakken af torsdagsklubben THRST. Til at feste med fødselaren kommer både Mr. Møller samt THRSTs bagmænd/kvinder.

THRST x Eloq Birthday Bash
Torsdag den 9. januar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fødselsdag på Boxen
Denne weekend kan Culture Box fejre sin ni års fødselsdag som Københavns førende elektroniske højborg. Fredag kommer tyske Phon. O og Shed for at sætte gang i festen, og lørdag får Boxen besøg af Hamburg-selskabet Dial Records, der kan præsentere en liveoptræden med Lawrence og et dj-set fra amerikanske John Roberts.

Culture Box ni års fødselsdag
Fredag den 10. januar + lørdag den 11. januar
Culture Box, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Diplo-godkendt nordmand sætter gang i Rust
Rust holder gang i basfesten med norske Slick Shoota, der har udgivet musik på labels som Diplos Mad Decent og franske Kitsuné. Sammen med Julius Sylvest, Copyflex og Yo Fok Soundsystem vil de sørge for bas til natten.

Slick Shoota
Fredag den 10. januar
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mø vender plader til Bromance
Esben Weile Kjær og Barometer-vært Mads Axelsen har kurateret fredagens line-up på Sunday  Her har de inviteret med om bag dj-pulten, hvor også Pernille Rosendahl og model/blogger Emma Leth vil være at finde sammen med Vinnie Who og Djuna Barnes. Flere dj-gæster vil blive tilføjet aftenens fest, hvor der bliver rig mulighed for at fejre den indtil videre et-årige Bromance mellem de to venner, dj’s og musikentusiaster.

One Year of Bromance
Fredag den 10. januar
Sunday, København K
Læs mere om festen på Facebook

SuperhoeSuperhoe er tilbage på Jolene
Der loves kærlighed i luften, når Superhoe vender tilbage i 2014 med fire mænd bag pulten og masser af house, garage og ghettotech i højttalerne. Pladevenderne er JKamata, Klaus Boss, Tim Driver og Inspekta Skratch.

Superhoe #6
Fredag den 10. januar
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beat Me inviterer tysken indenfor
Klubben Beat Me har budt den tyske dj- og producerduo Kruse & Nuernberg indenfor til en aften i deep housens tegn. Udover talrige remixes for navne som Dennis Ferrer og Groove Armada, så har de to også gang i flere sideprojekter foruden deres nystartede digitale label.

Beat Me #27
Fredag den 10. januar
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natbar starter 2014 med et brag
Natbar, der huserer i Bremen Teaters foyer, vender på lørdag stærkt tilbage med årets første fest. Her giver duoen Kill J først en natkoncert, og med både noget sødt og råt i sangerinde Julie Aagards vokal og musikalske indspark fra hiphop-beats og r’n’b er der lagt op til en den perfekte start på natten. Efter koncerten overtager Anders Dixen aka Unkwon aftenens musikalske set-up og sørger for, at dansegulvet bliver holdt i gang til de lyse morgentimer.

Natbar
Lørdag den 11. januar
Bremen, København V
Læs mere om festen på Facebook

kb311Stærke kendinge på KB3
Nytårsaften havde KB3 besøg af ingen ringere end Boy George, men klubbens residents kan nu også sagtens selv. Det er nemlig stærke kræfter, der står bag, og lørdag finder man Waqar, Oh Boy! og Mr. Møller bag pulten.

KB3 Residents
Lørdag den 11. januar
KB3, København V
Læs mere på Facebook

Læs også: 15 januaralbum til at kickstarte dit musikår

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af