Hitchhiker på eventyr i videoen til Trentemøllers ‘Gravity’

Hitchhiker på eventyr i videoen til Trentemøllers ‘Gravity’

2013 var et stærkt år for Trentemøller, der udgav albummet ‘Lost, og også visuelt imponerer danskeren nu med en ny musikvideo til tracket ‘Gravity’.

På det drømmende og synthbårne nummer låner Lower Dens’ Jana Hunter Trentemøller sin vokal, og Trentemøller har fortalt Rolling Stone, hvordan de to foretog en byttehandel, hvor han til gengæld remixede Lower Dens’ ‘Brains’ gratis.  I videoen til ‘Gravity’ spiller skuespillertalentet Oscar Isaac, kendt fra ‘Drive’ og Coen-brødrenes nye film ‘Inside Llewyn Davis’, en velklædt hitchhiker, der bliver samlet op af en række brogede karakterer på de solbeskinnede highways i Los Angeles.

Læs anmeldelse: Trentemøller ‘Lost

Trentemøller gik på ‘Lost’ nye veje ved at tilføre sine knitrende elektroniske kompositioner vokaler fra en imponerende række af kunstnere, hvoraf flere normalt har hjemme på indierockscenen, såsom Lows Mimi Parker, Blonde Redheads Kazu Makino og vores egen Sune Rose Wagner.

Videoen er instrueret af Tue Walin Storm og Elvira Lind. Se den hos Rolling Stone HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af