Hør nytårsnummer fra SBTRKT

Hør nytårsnummer fra SBTRKT

Det er ikke meget man har hørt til Aaron Jerome aka SBTRKT, siden han i 2011 udgav sit selvbetitlede debutalbum, der blandt andet kastede hitsinglen ‘Wildfire’ af sig.

Nu har den britiske producer dog uploadet et nyt track til sin Soundcloud-profil, og forneden kan du lytte til den dog noget korte ‘Runaway’, der har Jessie Ware på vokal og ifølge Jerome også har fået indspark fra Sampha.

Læs anmeldelse: SBTRKT ‘SBTRKT’

Nummeret blev spillet som afslutning, da SBTRKT til nytår agerede dj i Mexico, men er desværre ikke helt nyt – og dermed heller ikke indikator for et nyt album. På sin Soundcloud skriger Jerome nemlig, at ‘Runaway’ er to år gammelt, men nummeret har bare ikke set dagens lys før nu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af