Hør Warpaints nye album før tid

Hør Warpaints nye album før tid

For tre års tid siden slap Warpaint deres debutalbum, ‘The Fool’, som vi dengang havde fornøjelsen af at kunne streame før tid. Nu har pigekvartetten gjort det igen: Deres andet og selvbetitlede album ligger klar til den nysgerrige lytter, der ikke kan vente til den egentlige release.

Bandet afslører, at de på det nye album har leget med sensualiteten i alt fra tekster til basgang og beats. Albummet er med andre ord: Sexet. Dette kunne allerede fornemmes for et par måneder siden, da Warpaint (iført et par Calvin Klein-jeans) slap førstesinglen ‘Love Is to Die’.

Læs også: Her er 15 album til at kickstarte det nye musikår

I producerstolen finder vi Flood, der tidligere har haft fingrene i PJ Harvey, Nick Cave og New Order, mens Atoms for Peace-medlemmet Nigel Godrich sidder bag mixerpulten. Albummets coverart er kreeret af musikvideo-mesteren Chris Cunningham, der ligeledes forventes at stå for resten af albummets billedside samt ikke mindst en dokumentar om pigebandet, der får samme titel som førstesinglen, ‘Love Is to Die’. Det blomstrende samarbejde kunne tænkes at have lidt at gøre med, at Cunningham privat er gift med bandets bassist, Jenny Lee Lindberg.

Læs også: De 10 mest stilskabende girlgroups

De tolv numre på ‘Warpaint’ kan streames via NPR, der beskriver det som værende frygteligt formidabelt. ‘Love Is to Die’ kan du genhøre lige her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af