James Blake og Chance the Rapper flytter sammen

James Blake og Chance the Rapper flytter sammen

James Blake har stille og roligt møvet en fod indenfor i hiphop-verdenen, men hans remix af ‘Life Round Here’ med unge Chance the Rapper var alligevel et af sidste års bedste og mest overraskende samarbejder.

Og det stopper åbenbart ikke her. I et interview med NME har Chance nemlig netop afsløret, at han flytter til Los Angeles (hvor Blake flyttede til sidste år), hvor han skal bo og lave musik med sin britiske ven.

Læs også: Download James Blakes Destiny’s Child-remix

»Jeg har aldrig levet andre steder end det her hus, jeg voksede op i i Chicago. Det kommer sikkert til at føles som ferie de første par måneder. Og så kommer jeg til at begynde at finde ud af, hvilken slags musik, jeg skal lave. Vi kommer sikkert til at lave en hel masse hver dag. Jeg ved ikke, hvad vi kommer til at gøre med det. Måske giver vi noget til andre kunstnere«, siger Chance, der vel skal bruge noget af tiden på at arbejde på en efterfølger til sidste års fremragende ‘Acid Rap’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af