Mø hovednavn til Lemvig Upcoming Festival

Mø hovednavn til Lemvig Upcoming Festival

En række spændende danske navne kan opleves i Vestjylland den 31. januar. Lemvig Upcoming Festival forsætter nemlig sin ambitiøse færd ved i år at have hyret som hovednavn. Hendes koncert på festivalen falder således lige inden den Danmarksturné, hun tager på i kølvandet på udgivelsen af debutalbummet ‘No Mythologies to Follow’.

Læs også: Mø klar med debutalbum og turné

Udover de anarkistiske popperler fra Mø byder festivalen i år på folkede toner fra danske Indians, der i 2013 debuterede med den anmelderroste plade ‘Somewhere Else‘, imens festivalens gæster også vil kunne opleve den alternative rock fra det unge og Thy-baserede navn Quick Quick Obey. Hiphoppen bliver også repræsenteret i form af Specktors, imens Acid Pigs på samme vis som sidste år vil vende plader i løbet af aftenen.

Lemvig Upcoming Festival opstod i 2009 på initiativ fra en gruppe frivillige gymnasieelever. Billetsalget starter i denne uge ved henvendelse til jacobhedegaardnielsen@hotmail.com eller mariethorsen@gmail.com.

Lemvig Upcoming Festival
Fredag d. 31. januar
Lemvig Gymnasium
Billetpris: 150 kr. i forsalg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af