Nordic Music Prize afslører årets kandidater

Nordic Music Prize afslører årets kandidater

For fjerde år i træk skal det forgangne års stærkeste, nordiske album kåres. Dette sker i slutningen af næste måned, når Nordic Music Prize uddeles ved musikfestivalen og –konferencen by:Larm i Oslo, og kandidaterne fra samtlige nordiske lande er netop blevet afsløret.

Efter et musikalsk begivenhedsrigt 2013 i Danmark, kan vi denne gang stille op med Quadron, Den Sorte Skole, Trentemøller, Iceage, Rhye, When Saints Go Machine, Jomi Massage, Spids Nøgenhat, Synd og Skam og Ponyblod. De danske navne er oppe imod nordiske navne som blandt andre Jenny Wilson, Sigur Rós, The Knife og Håkan Hellström.

Læs også: Årets 15 bedste danske album

De endelige tolv nordiske finalister offentliggøres senere på måneden, hvorefter vinderen kåres af en international jury af respekterede musikkritikere og -eksperter. Sidste år løb svenske First Aid Kit med sejren.

Den fulde liste over kandidaterne kan ses HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af