Ny dansk webkanal giver plads til de smalle genrer

Ny dansk webkanal giver plads til de smalle genrer

En ny dansk webkanal for eksperimenterende musik har i denne uge set dagens lys. Navnet er Unseen Recordings, og i tirsdags gik kanalen i luften med en stribe liveoptagelser med kunstnere som Julia Holter (billedet), danske August Rosenbaum, der også begår sig som musical director for Quadron, og Fire! Orchestra, der lægger vejen forbi Roskilde Festival til sommer.

Alle optagelserne kan streames gratis på projektets website, YouTube eller Vimeo, og er blot de første i en lang række af kommende live-sessions med både danske og internationale kunstnere.

Læs live-anmeldelse: Julie Holter – varmt blod og vokseværk

Unseen Recordings har som mission at give de mere eksperimenterende indslag på musikscenen deres egen platform, og kanalen vil over de næste tre år optage og vise omkring 70 unikke og ufiltrerede live-sessions med musikere på tværs af genrer og landegrænser. Da den nye webkanal er tænkt som et alternativ til de webkanaler, der prioriterer den mere brede musik, vil det især være navne inden for art-pop, jazz og avantgardistisk electronica og rock, der er i fokus.

Alle optagelserne vil blive indledt med et kort interview med den pågældende kunstner for at skabe en personlig vinkel. Bag ideen til Unseen Recordings står Copenhagen Jazzhouse, der indtil videre har lagt scene til flere af de optagede live-sessions, men webkanalen er ikke tænkt som en promovering af det københavnske spillested. De mange optagelser vil finde sted på spillesteder og på festivaler over hele landet.

Læg vejen forbi Unseen Recordings HER, og glæd dig til hver uge at kunne opleve nye live-sessions på webkanalen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af