Nyt Neptunes-produceret Clipse-album på vej

Nyt Neptunes-produceret Clipse-album på vej

2013 har været et begivenhedsrigt år for Thornton-brødrene fra Virginia Beach. Efter næsten to årtier som rap-douen Clipse, efterfulgt af nogle år hver for sig, udgav de endelig hvert deres soloalbum. Gene ‘No Malice’ Thornton droppede sit ‘Hear Ye Him’, hvorefter det blev Terrence ‘Pusha T’ Thorntons tur med albummet ‘My Name Is My Name’, der kom i kølvandet på en række features og mixtapes.

Rygterne om en Clipse-genforening har floreret længe siden deres sidste fælles album, ‘Til the Casket Drops’, men denne gang har Pusha T på sin Facebook endelig bekræftet, at 2014 vil byde på et Clipse-album. Og albummet bliver eftersigende produceret af selveste The Neptunes alias Pharrell Williams og Chad Hugo – en af de mest succesrige producerduoer nogensinde, der også stod for produktionen på duoens helt store højdepunkt, ‘Hell Hath No Fury’ fra 2006.

Læs også: Året der gik: De 10 bedste musikalske samarbejder

Pharrell er langt fra ny i studiet hos Clipse. Han mødte nemlig brødrene i sine helt spæde Neptunes-dage tilbage i midt-90’erne, og hjalp dem på vej til en pladekontrakt. Nu er hele det stærke hold igen samlet til produktionen af Clipses fjerde, længe ventede album.

De to duoer skulle eftersigende være i studiet og lege med det kommende album i disse dage. I mellemtiden kan vi passende se frem til Pushas koncert på dette års Roskilde Festival, samt sende kærlige tanker 12 år tilbage i tiden til det Neptunes-producerede Clipse-hit ’Grindin’’. Her lægger Pharrell hårdt ud med at prædike, at vi vil komme til at mærke noget, vi aldrig før har mærket. Lad os håbe, han kan love det endnu engang!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af