P6 Beat offentliggør nye programmer

P6 Beat offentliggør nye programmer

Efter at programmerne ‘BAS’, ‘4/4 – firefjerdele’ og ‘Plekter’ for nyligt blev taget af sendefladen på P6 Beat, er en håndfuld nye initiativer nu ved at være klar til at gå i æteren. Bag mikrofonerne finder vi blandt andre tidligere 1 2 3 4-forsanger Rune Hedeman, Lulu Rouge-halvparten Torsten Bo Jacobsen aka. Buda og Tim Christensen.

Læs også: Nordic Music Prize afslører årets kandidater

Kanalens redaktør Gustav Lützhøft afslører, at dialogen med lytterne i højere grad vil være i højsædet fremover. Derfor inviteres musikelskerne på den anden side af højtalerne blandt andet til at diskutere Top 3-lister med Tim Christensen, der ser frem til lidenskabeligt musiknørderi på kanalen: »Noget af det herlige er jo at opleve, hvad andre mener om musik. Vi skal nok også blive rasende uenige. Men det er jo netop et tegn på, hvor meget musikken virkelig betyder for os mennesker«.

Buda kommer til at stå i spidsen for kanalens nye elektroniske satsning, der skal forsøge at løfte noget af arven fra Unga Bunga, der lukkede ned i slutningen af 2013.

Det første nye program, med titlen ‘Live’, går i luften i aften klokken 18.03, hvor Henrik Aagaard får lejlighed til at generobre P6 Beat, mens han dykker ned i godteposen af live-koncertoptagelser.

Læs mere om de nye programmer HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af