Roskilde Festival annoncerer fem alternative navne

Roskilde Festival annoncerer fem alternative navne

Sidste uge kom der metal på programmet, og denne onsdag er Roskilde Festival så klar med fem mindre, men spændende navne indenfor avantgardepop, støj- og syrerock.

Det drejer sig om Julia Holter, Merchandise (billedet), Black Pus, Future of the Left og Hookworms.

Læs også: Mø og The Brian Jonestown Massacre på NorthSide

Amerikanske Julia Holter besøgte Roskildes intime Gloria-scene for to år siden. Siden da har hun udgivet sit tredje album, ’Loud City Song’, der med sine avantgardistiske, sofistikerede popeksperimenter blev mødt af en række dybt imponerede anmeldere.

Fra sfærisk drømmepop til støjende, hidsig rock: Britiske Future of the Left byder på en blanding af alternativ guitarrock, primal støjpunk og hardcore, vanvittige tekster og fandenivoldskhed. Herudover vender Lightning Bolt-trommeslageren Brian Chippendale også snuden mod Dyrskuepladsen med sit støjrockede enmandsprojekt Black Pus. En trommeslager alene på scenen? Ja, ganske vist. Men Chippendale er udstyret med effektpedaler, forvrænget vokal og en overvældende, afsindig energi.

Sidst, men ikke mindst, fornem alternativ rock fra to talentfulde navne på scenen: Live-stærke, britiske Hookworms og amerikanske Merchandise, der dog hiver inspiration fra netop Englands 80’er-rockscene.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af