Scandinavia Reggae Festival afslører hovednavne

Scandinavia Reggae Festival afslører hovednavne

Til august løber Scandinavia Reggae Festival af stablen for anden gang, og det bliver med et par prominente reggae- og dancehallstjerner som hovednavne. Festivalen har nu annonceret, at jamaicanske Tanya Stephens og Busy Signal vil lægge vejen forbi Refshaleøen i København, når festivalen går ned den 29. og 30. august.

Imens Tanya Stephens for år tilbage har optrådt i København, bliver det Busy Signals første besøg i Danmark. Den 35-årige kunstner har udgivet fem album og fik sidste år stor opmærksomhed, da han medvirkede på Major Lazers ‘Watch Out For This (Bumaye)’.

Læs også: Major Lazer til Roskilde Festival

Festivalens talsperson Huda Al-Kabani udtaler om bookingen: »Det passer perfekt ind med, hvad vores fans har efterspurgt, og vi er meget stolte af at kunne offentliggøre så gode navne så tidligt!«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af