Spot afslører årets første navne

Tilbage i november kom det frem, at Psyched Up Janis’ imødesete reunion-turné ville runde Spot Festival, men nu er den musikalske skueplads altså klar med den første officielle bunke af talenter til programmet.

Det drejer sig til en start om fem navne: Danske Mont Oliver, Sekuoia og Kill J, svenske Naomi Pilgrim samt finske Byrta. Flere kunstnere kommer allerede i næste uge på plakaten.

Læs også: Hør Sekuoias melankolske remix af Ice Cream Cathedral

Halvdelen af musikprogrammet udvælges af et hold af eksterne kuratorer blandt et væld af indsendte ansøgninger, mens resten sammensættes af Spot Festivals sekretariat ud fra forpligtelser om at understøtte den danske og nordiske musik potentiale.

Spot Festival foregår som altid i Aarhus, i 2014 den 1.-4. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af