Video: Macaulay Culkin og pizzaslænget

Video: Macaulay Culkin og pizzaslænget

Allerede tilbage i februar 2012 dannede Macaulay Culkin sammen med sine antifolk-musikervenner hyldestbandet The Pizza Underground. Sammen har de indspillet en samling mærkværdige fortolkninger af The Velvet Underground-numre som en hyldest til bandet og til pizzaen. To ting, der bestemt er værd at hylde hver for sig, men ikke desto mindre er en ualmindelig bizar kombination at hylde samtidig.

Nu har The Pizza Underground i samarbejdet med Vice udgivet deres første musikvideo, i hvilken vores alle sammens yndlings lillebror, Macaulay Culkin, har et pizzastykke bundet om hovedet, mens der spises, synges og spilles på pizzaæsker. Bandets demo blev indspillet i november sidste år ‘live at Macaulay Culkin’s house’. Det kan være, bandet bliver vor tids største avantgarde-projekt – eller også går det hen og bliver vor tids mest tålmodige og underspillede practical joke. Bered dig på at ’Take a Bite of the Wild Slice’ …

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af