Video: Mø vil ikke danse med nogen!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens vi sammen med hele resten af verden venter på debutalbummet, ‘No Mythologies to Follow’, der udkommer den 10. marts, sidder vi med tilbageholdt åndedræt og krydsede fingre for, den gode kan holde dampen oppe fra det seneste års succesridt. Tidligere på måneden smed hun singlen ‘Don’t Wanna Dance’, som den britiske BBC-radiovært Zane Lowe kårede til ‘the hottest record in the world right now’, og nu har det hotte track fået en mindst lige så hot billedside.

Læs også: Se Mø spille sin nye single i Vega

Trods titlen danser Mø sig gennem videoen i festligt lag på en mudret byggeplads i vintersolen. Mavebluserne, retro-sportstøjet, det vilde hår og den endnu vildere attitude er på plads, som de plejer at være, og videoen indrammes skævt af et par mærkværdige, maleriske billeder af den gode Karen Marie med et dådyr i favnen.

Mø fortæller om ‘Don’t Wanna Dance’ og videoen:
»Don’t Wanna Dance er den mest (og nææææsten eneste) positive sang på det kommende debutalbum, og den handler om den ‘lyse’ side af at være en rastløs og forvirret post-teenager. Den handler om at give slip på alle tankerne om hvem du er, hvad der skal ske og hvad der skal blive af det hele. Handler om at gå på druk med dine bedste homies og ha’ det for fedt til den lyse morgen. I selskab med dem du elsker, i din bedste alder, i de sene natte timer. Ingen forpligtelser – ingen dårlig smag i munden over tiden, der flyver afsted og alle de forpligtelser, du selv føler, du har til dig selv, til samfundet og til livet. Bare give slip og ha’ det for grinern. Videoen prøver at visualisere dette«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af