When Saints Go Machine fylder Danmarks Akvarium

When Saints Go Machine fylder Danmarks Akvarium

Med koncerter i alt fra stripklubber til kirker, er Frost kendt for sine alternative koncertarrangementer. I år har festivalen ladet Turboweekend overtage et bryghus, lukket Erlend Øye inde i en svømmehal, og nu har de netop annonceret, at årets første Frost-koncert også kommer til at blive af den helt eksklusive slags.

Når festivalen skydes i gang lørdag den 1. februar, kommer det nemlig til at foregå i Danmarks Akvarium i Charlottenlund – den tidligere imponerende turistattraktion, der mødte sin overmand og måtte se sig slået, da Den Blå Planet åbnede. Nu fyldes akvariet imidlertid igen for en aften, når When Saints Go Machine lader deres stemningsfulde, elektroniske popperler flyde ud til det intime arrangement, hvor man passende kan forestille sig, der både vil være Konkylie og Infinity Pool på menuen. Og så varmer r’b’n-talentet Karl William endda op.

Læs også: Årets 15 bedste danske album

Og man kan allerede lade sin aften starte ved busstoppestedet. Frost har nemlig allieret sig med sin faste partner, Royal Beer, og sammen gør de turen til Charlottenlund til en fest, da de leverer bustransport både frem og tilbage med afgang fra Ingerslevgade ved DGI-byen – naturligvis med flydende forfriskninger undervejs.

I andre Frost-nyheder har der været så stor efterspørgsel på den nu udsolgte, spejlvendte Baby in Vain-koncert i Vega, at der er blevet annonceret en ekstrakoncert samme aften kl. 19.00.

When Saints Go Machine + Karl William
1. februar

Danmarks Akvarium, Charlottenlund
Billetpris: 200 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af