Arcade Fire og Justin er blandt Jimmy Fallons første nye gæster

Arcade Fire og Justin er blandt Jimmy Fallons første nye gæster

Jimmy Fallon har sagt pænt farvel og tak til ’Late Night’ til fordel for at løfte arven efter Jay Leno i ’The Tonight Show’. Den sprælske Fallon ruller første gang over skærmen som Tonight-vært på mandag, hvor han påbegynder en uge, der er spækket med musikalske superstjerner.

Kunstnerne, der står klar på scenen i næste uge, er (fra mandag til fredag): U2, Lady Gaga, Tim McGraw, Arcade Fire og Justin Timberlake.

Læs også: Se Flaming Lips og Broken Bells spille Beatles-numre

Det prominente husband fra ‘Late Night’, The Roots, har fulgt efter Fallon, så de vil fortsat gøre ham selskab på ‘The Tonight Show’. Justin Timberlake er som bekendt også ved at være en hyppig, kærkommen gæst hos Fallon, og til jer, der ikke kan huske, hvordan et sådan besøg kan se ud, følger her en lille reminder …

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af