Choir Of Young Believers og Lucy Love til Spot Festival

Choir Of Young Believers og Lucy Love til Spot Festival

Til maj skal der igen spottes nye talenter i Aarhus under den årlige Spot Festival, og iblandt dagens offentliggørelser er en stribe mere rutinerede navne, der musikalsk spænder temmelig bredt. Det storladne indiekollektiv Choir Of Young Believers, grime-dronningen Lucy Love og tungrockerne Kellermensch lægger alle vejen forbi den aarhusianske bymidte til maj med nye udgivelser i ryggen, og scenen er således sat for et program, der kan behage ethvert temperament.

Læs også: Spot afslører årets første navne

Spot har derudover offentliggjort en række stjernefrø som Aarhus’ eget r’n’b-glade raptalent Karl William og den Thy-baserede eksperimenterende poprock-gruppe Quick Quick Obey. Festivalen åbner også op for popfesten med den dugfriske duo Glass og den svenske sangerinde Sumie. Rockscenen bliver repræsenteret af danskerne i The Awesome Welles og Ring Them Bells samt norske Electric Eye, imens publikummer med hang til den psykedeliske gren af genren kan gå ombord i norske Beglomegs energiske liveunivers.

Spot Festival finder i år sted fra den 1. til den 4. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af