Damon Albarn og Interpol til Roskilde Festival

Damon Albarn og Interpol til Roskilde Festival

Det har været en stærk uge for Roskilde Festival. Både mandag og onsdag kom der solide navne på plakaten, men det stopper altså ikke her. Roskilde har nemlig netop afsløret et fornemt trekløver bestående af Damon Albarn, Interpol og Warpaint.

De fleste kender og elsker selvfølgelig Albarn fra Gorillaz og som frontmand for Blur , men briten er nu på trapperne med sit første regulære soloalbum, ‘Everyday Robots’, hvorfra vi allerede har hørt det fremragende titelnummer. Om Albarn også fletter lidt Blur ind i sin koncert kan man indtil videre blot håbe på.

Læs også: 15 ting du ikke vidste om Damon Albarn

Mens Interpol har ligget i dvale siden det selvbetitlede album fra 2010, kunne de dystre newyorkere med Paul Banks i front for nyligt annoncere, at de altså nu har i gang med arbejdet på deres femte album, som efter alt at dømme burde ligge klar inden den festivalturné, som nu også bringer dem forbi Roskilde Festival.

Læs også: Guide: 10 essentielle newyorker-bands 

Sidst men ikke mindst drejer dagens afsløringer sig om Warpaint, der tager deres dybt melankolske rockrundgange med til Dyrskuepladsen. De amerikanske piger sendte for nyligt deres andet album på gaden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af