Her er 22 album du skal glæde dig til i marts

Det er ikke kun blevet tid til forår – det er også blevet tid til nye album fra blandt andre Mø, Pharrell og Treefight for Sunlight.

Pharrell ’G  I  R  L’ (3. marts)
Otte år og adskillige hitprojekter skulle det tage, før Pharrell Williams kan slippe den svære, svære toer til solodebuten ’In My Mind’. Op til udgivelsen har han sørget for at varme godt op under sine fans – først med 24 timers ’Happy’, dernæst med en storstilet videoteaser og til sidst med tracklisten, der rummer både Justin Timberlake, Daft Punk og Miley Cyrus. Om Pharrell har et ligeså magisk greb på ’G  I  R  L’ som på alverdens grovhits, bliver i sandhed spændende at høre.

 

Eagulls ’Eagulls’ (3. marts)
Den britiske femkløver Eagulls har hærget hjemlandet med deres støjrockede guitarer og udråbte punkvrede, og nu er snakken ved at brede sig i både øst og vest. Forløberne for det selvbetitlede debutalbum byder på punkrock-nostalgi og flabethed, hvilket vi også får chancen for at lægge øre til live, når drengene slår et smut forbi Stengade den 23. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af