Her er ugens 10 fedeste fester

THRST fejrer fødselsdag
Tillykke til THRST! Torsdagsklubben har i denne uge huseret på Bakken i hele 12 måneder, hvilket naturligvis bliver fejret med et stort lineup bestående af venner af huset: Glæd dig til blandt andre Eloq, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Pato, Emil Lange og J.J. Wild.

THRST – 1 Year Birthday
Torsdag den 20. februar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Vice og WiMP præsenterer Hukaos
Det er allerede fjerde gang, at Vice og WiMPS nye fællesskab præsenterer ny dansk musik i København. Denne gang er der besøg fra Aarhus, når Karl William og Tais fra Hukaos-kollektivet begge giver koncert på KB3 – og så er det altså gratis.

Vice x WiMP Live Sessions: Karl William + Tais
Torsdag den 20. februar
KB3, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Tensnake spiller disco på Rust
Han slog igennem med ‘Coma Cat’ for et par år siden, og siden er tyske Tensnake altså også begyndt at lave disco med en legende som Nile Rodgers. Hans debutalbum ‘Glow’ er lige om hjørnet, så forvent masser af smagsprøver på Rust.

Tensnake
Fredag den 21. februar
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Vinnie Who vender plader til Elefantbar
Så er det igen blevet tid til Elefantbar, den årlige fest afholdt af Arkibal, Arkitektskolen Aarhus’ festforening. Og det bliver som altid med et spækket program. Vinnie Who kommer og giver et dj-set, mens også Acid Pigs og Pelle & Kawamura fra P3 indtager dj-pulgen.

Elefantbar
Fredag den 21. februar
Train, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Drum’n’bass-brag i Pumpehuset
C.A.R.T. og Pumpehuset er endnu engang gået sammen for at præsentere international drum’n’bass til folket. Fredag kommer britiske Rockwell forbi, kendt for blandt andet at have sprunget BBC 1’s subwoofere i stykker som den eneste nogensinde. Med sig tager han mc’en Mantmast.

C.A.R.T.: Rockwell & Mantmast
Fredag den 21. februar
Pumpehuset, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Actionhygge vender tilbage med Elijah Wood og ‘Mørkets fyrster’
Nej, Elijah Wood kommer ikke til at spille ovenstående, men man må ikke glippe chancen for at vise lidt af denne virale klassiker. Skuespilleren skulle dog i stedet være en ganske habil dj ud i groovy og eksotisk disco: Tjek for eksempel bare dette klip. Det er det genopståede festkoncept Actionhygge, lavet af folkene bag Distortion, der har hevet Hollywood-stjernen til landet som dj, og festen kommer desuden til at bestå af to dansegulve, raverbus og danske navne som Djuna Barnes og Christian d’Or.

Actionhygge ‘Mørkets fyrster’
Lørdag den 22. februar
Bygning 5, Prags Boulevard, København S
Læs mere om festen på Facebook

Natbar slår sig sammen med Sound of Copenhagen
Natbar i Bremen fortsætter stimen med live-musik og har på lørdag slået sig sammen med Sound of Copenhagen-pladeselskabet. Fitness Figures spiller live for at fejre ny ep, mens pladespillerne i løbet af aftenen bliver bemandet af blandt andre Vinnie Who, Mads Axelsen og Esben Weile Kjær.

Natbar x Sound of Copenhagen
Lørdag den 22. februar
Natbar, Bremen, København V
Læs mere om festen på Facebook

DubfakrikkenDubfakrikken runger igen
Dubfakrikken på Bolsjefabrikken har også fødselsdag, og kan fejre to år med roots, dub og reggae i fuldt flor. Most High Warriah Sound System sørger for soundtracket, mens der desuden loves af hav af lokale gæster på både mikrofon og instrumenter.

Dubfabrikken Special B-Day Session
Lørdag den 22. februar
Bolsjefabrikken, København N
Læs mere om festen på Facebook

MissingLinksMissing Links
Lørdag inviteres der til festkonceptet Missing Link i København, hvor Kolonien sørger for et pakket lineup af MHM One, Terje Bakke, Dario Loerke og duoen Marc & Mikkel.

MSSNG LNKS – Live from Copenhagen
Lørdag den 22. februar
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook

Sverige rykker ind på Culture Box
Det er Sveriges fineste, der lørdag rykker ind på Culture Box. Pladeselskaberne Skudge Records og Kontra-Musik kører en versus-aften, hvor Skudge selv spiller live, mens Rivet og Ulf Eriksson sørger for pladerne. I kælderen er der musik fra blandt andre Jean Von Baden og Kim Kemi.

Skudge vs. Kontra-Musik Night
Lørdag den 22. februar
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Billeder og voxpop fra Haims fødselsdagskoncert i Store Vega

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af