Her er ugens 11 fedeste fester

Hvor skal du feste i weekenden? Vi guider som sædvanlig til de bedste tilbud i nattelivet.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Excentrisk rapper besøger THRST
Han har en håndfuld mixtapes i bagagen, men den skarpe og småexcentriske Antwon huserer stadig mest i undergrunden. For tiden er den amerikanske rapper dog på en lille eksklusiv Europa-turné, der også omfatter et besøg på THRST, Bakkens faste torsdagsklub. Aftenen byder derfor først på hiphop-koncert, mens THRST-holdet bestående af blandt andre Pixi og Dixone sørger for festen efterfølgende med hjælp fra gæsterne Cohnny Jazz og Main Safari.

THRST x Antwon
Torsdag den 27. februar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tomas Barfod bag pulten
Den danske producer, dj, trommeslager med mere har netop udgivet sin nye ep ‘Pulsing’, og (måske) i den anledning, kan han i weekenden opleves på KB3. Her indtager Tomas Barfod dj-pulten, der i løbet af aftenen også håndteres af Mr. Møller og Waqar.

KB3 x Tomas Barfod
Fredag den 28. februar
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook

Help
Nyt pladeselskab fejrer sig selv
Help Recordings er et nyt Aarhus-pladeselskab, der fredag fejrer sine første to udgivelser af kraut og techno. Helps egen Milán Zaks og Nord Records’ Anders Vendelbo vender plader, mens Natal Zaks debuterer med et live-set af sit nye projekt Central.

HELP Recordings releasefest
Fredag den 28. februar
B-Huset, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

 KOlonienKolonien får besøg fra London
Det er blevet tid til den fjerde omgang DPN på Kolonien, og denne gang er der besøg fra London, når dj-crewet Lowki Locals giver en bid af den progressive UK-lyd. Hertil lokale John Vincent og Adam E, der i vanlig stil kører med hiphop-klassikere med et twist.

Kolonien x DPN Night #4
Fredag den 28. februar
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rudeboys Lonely Hearts Club
Ovenstående er navnet på Bakken nye klubaften, der kommer til at henvende sig til alle elskere af garage, r’n’b, rave og det meste derimellem. Til åbningsaftenen spiller den nye klubs residents, mens Erosion Flow er med som æresgæst bag pulten.

Rudeboy Lonely Hearts Club
Fredag den 28. februar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Privatfest
Privatfest i Vesterbros kælder
Intet slår en god privatfest, og det er præcis den stemning, holdet bag klubaftenen Moist forsøger at skabe lørdag på Basement under Vega. 12 forskellige venner/dj’s med rødder i basmiljøet har slået sig sammen, og i fælles front har de proklameret at holde årets vildeste privatfest.

Privatfesten 2014
Lørdag den 1. marts
Basement, København V
Læs mere om festen på Facebook

Natbar
Frost siger tak for denne gang på Natbar
Det var været en begivenhedsrig måned med et hav af unikke koncerter under Frost. Nu er det slut, og festivalen inviterer derfor til sidste dans (for denne gang). Det sker på Bremens Natbar, hvor Cohnny Jazz og Mathias Mesteño spiller foråret ind.

Natbar x Frost (Final Party)
Lørdag den 1. marts
Bremen, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Libanesisk techno møder dansk trommeduo
Musikkulturer mødes, når Jazzhouse lørdag åbner dørene for den libanesiske musiker og dj Morphosis, der i en unik konstellation spiller sin psykedeliske techno sammen med den danske trommeduo To/To. Udover fælleskoncerten byder aftenen også på et soloset fra Morphosis, mens folkene fra pladeselskabet Cejero vender plader.

Morphosis x To/To
Lørdag den 1. marts
Jazzhouse, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Culture Box og deres tyske forbindelse
Én gang om måneden får Culture Box besøg af dj’s fra Ostgut Ton, det hæderkronede pladeselskab, der er tilknyttet Berlins Berghain-klub. Denne gang styres pulten af amerikanske Ryan Elliott og tyske ND_Baumecker, mens blandt andet Waqar tager sig af underetagen.

Ostgut Ton Nacht
Lørdag den 1. marts
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-legende vender plader i Kødbyen
Igennem de seneste 15 år har Just Blaze produceret numre for en lang liste af rappere, og amerikaneren kan blandt andet skrive hits for Jay Z, Kanye West og Drake på CV’et. Denne lørdag kan Just Blaze dog opleves som dj, når han besøger KB3 i Kødbyen. Forvent selvsagt masser af hiphop fra højttalerne. Just Blaze spiller dog ikke hele aftenen, og soundtracket kommer således også til at blive leveret af radiovært Pelle Peter og KB3’s egen Oh Boy!

Just Blaze
Lørdag den 1. marts
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook

IMG_6400
Fødselsdag i Den Brune Kødby
I marts 2013 holdt I/o deres første fest i Bygning 66, og klubaftenen kan derfor nu fejre et års fødselsdag med elektronisk mangfoldighed i Den Brune Kødby. Gratis entré og musik fra blandt andre Asmus Odsat og Najaaraq.

I / o
Lørdag den 1. marts
Bygning 66, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i marts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af