Hør Angel Haze og Ellie Gouldings James Blake-cover

Hør Angel Haze og Ellie Gouldings James Blake-cover

James Blake er en populær herre at pille ved. Forleden optrådte Lorde med sin version af ‘Retrograde’, og nu er det blevet Ellie Goulding og Angel Hazes tur til at give deres bud på en af Blakes elektroniske perler. Denne gang er det ‘Life Round Here’ fra ‘Overgrown’, der er taget under kærlig behandling.

Læs også: Angel Haze: Her er soundtracket til mit liv

‘Life Round Here’ er som bekendt ikke fremmed for fortolkninger, da James Blake tidligere også selv udgav nummeret i en remixet version, der havde Blakes ven (og kommende roomie) Chance the Rapper med som gæst. Ligeledes har Ellie Goulding midt i sin version af det stemningsfulde nummer inviteret Angel Haze ind med et par vrede, selvskrevne linjer. Lyt med nedenfor og bedøm selv, om pigerne har noget på drengenes remix.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af