Hør Møs cover af Spice Girls’ ‘Say You’ll Be There’

har tidligere erkendt sin fascination af Spice Girls, og nu har hun taget sin indre fangirl til nye højder: Forneden kan du høre og downloade hendes nedbarberede cover af Spice Girls 90’er-hit ‘Say You’ll Be There’, hentet fra gruppens debutalbum ‘Spice’ fra 1996.

Læs også: Kryds fingre: 15 albumrygter vi håber går i opfyldelse

»Da jeg var 7-8 år, der var det bare det (Spice Girls, red.), der virkelig betød noget for mig. Sporty Spice var min yndling, men jeg kunne lide dem allesammen. Det var da jeg hørte Spice Girls, at jeg fandt ud af at jeg ville være musiker«, siger Mø til Soundvenue, så det er altså et bånd, der går langt tilbage.

Møs debutalbum ‘No Mythologies to Follow’ er på gaden den 10. marts, dog uden Spice Girls-coveret.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af