Hør Schoolboy Q’s nye single med Raekwon

Hør Schoolboy Q’s nye single med Raekwon

Om et par dage lander Schoolboy Q’s stærkt imødesete major label-debut ‘Oxymoron’, der ifølge Black Hippy-rapperen selv er hans hidtil bedste album. Nu har han delt endnu en single fra albummet, nemlig ‘Blind Threats’, der er gæstet af Wu-Tang Clans Raekwon og produceret af Lord Quest.

Læs også: Hør Schoolboy Qs ‘Man of the Year’

‘Blind Threats’ blev præsenteret ved gårsdagens Schoolboy-interview på radiostationen Hot97, hvor rapperen blandt andet fortalte om sit album og om Action Bronsons hjemmelavede lammekoteletter. Et noget mærkværdigt emnevalg, men ikke desto mindre et underholdende (og ret stenet) interview, der kan ses HER.

Schoolboy Q er klar med sine første koncerter på dansk grund til maj, hvor han gæster vores Soundvenue Sessions i København og Aarhus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af