Hør Trentemøllers remix af Reptile Youth

Hør Trentemøllers remix af Reptile Youth

Reptile Youth er på trapperne med deres andet album ‘Rivers That Run For A Sea That Is Gone’, der lander den 10. marts. Vi har allerede nydt godt af singlen ‘JJ’, og nu har Trentemøller givet os et spritnyt remix af nummeret.

Læs også: Rangleklods og Reptile Youth blander blod i Slow Celebration

Man kunne forestille sig, remixet ville trække Reptile Youth tilbage i electroens verden, men Trentemøller tager nummeret i en helt anden, uventet retning. Lydbilledet er gået fra støjende guitarer til strygere og harpe, mens teksten og Mads Kristiansens vokal står forfriskende, hjemsøgende klart.

Hør remixet herunder, download det HER og se også musikvideoen nederst.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af