Karen O. og Ezra Koenig synger duet på ‘The Moon Song’

Karen O. og Ezra Koenig synger duet på ‘The Moon Song’

Det er efterhånden et halvt år siden, at du første gang kunne lytte til Karen O.’s lille stykke filmmusik ‘The Moon Song’. Men nu hvor premieren på Spike Jonzes nye film ‘Her’ nærmer sig, har Yeah Yeah Yeahs-frontkvinden sluppet en ny version af sangen, hvor hun får selskab af Vampire Weekends Ezra Koenig.

‘The Moon Song’ er en simpel akustisk ballade, der når nye romantiske højder, nu hvor Koenigs vokal akkompagnerer Karen O.’s. Sangen skulle udkomme på en EP via iTunes i løbet af ugen og er desuden nomineret til en Oscar i kategorien ‘Original Song’. Du kan lytte til duetten nedenfor.

Læs også: Karen O. og Pharrell med i Oscar-kapløbet

‘Her’ får dansk premiere den 27. februar og har blandt andre Joaquin Phoenix, Amy Adams og Scarlett Johansson på rollelisten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af