King Krule og Earl Sweatshirt har været i studiet sammen

King Krule og Earl Sweatshirt har været i studiet sammen

Match made in heaven? I kølvandet på ugens ekstatiske koncertnyheder er der nu endnu godt nyt til fans af King Krule og Earl Sweatshirt.

Websitet Faster Louder kan nemlig rapportere, at de to talentfulde musikere har været i studiet sammen – og ikke engang alene, men i en eller anden form for superkonstellation sammen med medlemmer fra både Warpaint og Jagwar Ma. Hvad resultatet bliver, kan man kun drømme om.

Læs også: Året der gik: De 10 bedste musikalske samarbejder i 2013

Alle fire kunstnere spiller i øjeblikket på Australiens omrejsende Laneway Festival, og det er festivalens promotere, der kunne fortælle om eventet. Og bevidne det med nedenstående sæt af billeder fra studiet (ovenstående er altså et ældre billede).

Eftersigende var alle parterne en del af en 12 timer lang session, som blev varetaget af produceren Jonti, der tidligere har udgivet musik på Stones Throw-pladeselskabet.

Det er ikke første gang, King Krule og Earl Sweatshirt hooker op. I et interview med Clash kunne rapperen sidste år afsløre, at makkerparret rent faktisk havde lavet musik sammen, der dog aldrig forlod studiet.

KruleE

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af