Kom bag om musikken med James Murphy, Brian Eno og Erykah Badu

Kom bag om musikken med James Murphy, Brian Eno og Erykah Badu

Red Bull Music Academy er nyligt rundet de 15 år, og i den forbindelse slog de sig sammen med filminstruktøren Ralf Schmerberg for at lave en fuldlængde film om det at lave musik. Resultatet, ‘What Difference Does It Make? A Film About Making Music’, har netop haft premiere over hele verden og nu ligger den allerede klar på nettet ganske gratis.

Filmen fokuserer på den kreative proces bag musikken, og blandt de mange medvirkende kunstnere finder vi James Murphy, Brian Eno, Giorgio Moroder, Erykah Badu, Philip Glass, Nile Rodgers, Flying Lotus, Q-Tip, Stephen O’Malley, Rakim, Van Dyke Parks, Debbie Harry, Thundercat og Skream.

Læs også: 10 r’n’b-talenter du skal holde øje med

Filmen er optaget i New York under sidste års Red Bull Music Academy, der er en årlig begivenhed bestående dels af koncerter og arrangementer, dels workshops og studieoptagelser for nye talenter og etablerede kunstnere. Se filmen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af