Koncertkonceptet Wasn’t Born To Follow vender tilbage med Real Estate

Koncertkonceptet Wasn’t Born To Follow vender tilbage med Real Estate

Koncertkonceptet Wasn’t Born To Follow folder sig igen i år ud i København – endda hele to gange.

Bookerne hos Smash!Bang!Pow! har nemlig offentliggjort de første navne og datoer, og der er tale om de amerikanske indierock-darlings Real Estate og powergruppen The Julie Ruin, som vil spille henholdsvis den 5. juni og den 9. august.

Læs også: Real Estate varmer op til albumrelease med nyt nummer

Real Estate er aktuelle med deres tredje album ‘Atlas’, der tegner til at blive endnu en tour de force af lun og intelligent vellyd, imens The Julie Ruin har ingen ringere end Kathleen Hanna i front, kendt for riot-grrrl-udskejelser i bands som Bikini Kill og Le Tigre. De to grupper vil få selskab af yderligere en stribe navne, som offentliggøres i midten af marts.

Wasn’t Born To Follow fandt første gang sted i august sidste år i Pumpehuset, som også i år vil lægge scene til de to heldags-events. Idéen bag konceptet er, at publikum fra om eftermiddagen til ud på natten kan rykke rundt imellem spillestedets tre scener og opleve en række både danske og internationale navne, der som fællesnævner alle forsøger at rode op i det fast definerede genrelandskab.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af