Lana Del Rey samarbejder med The Black Keys-forsanger

Lana Del Rey samarbejder med The Black Keys-forsanger

Lana Del Rey og The Black Keys? Det er ikke umiddelbart et samarbejde, man havde set komme. Men i går postede Lana Del Rey et billede af sig selv siddende på skødet af Black Keys-forsangeren, Dan Auerbach, på sin Twitter med ordene: »Dan og jeg er glade for at kunne præsentere jer for Ultraviolence«.

Udsagnet medfødte naturligvis en nysgerrighed af den anden verden, men uden yderligere detaljer fra hverken Del Rey eller Auerbach, skyder vi på, at den prisbelønnede producer har altså har været inde over produktionen af Del Reys kommende album ‘Ultraviolence’.

Læs også: Kryds fingre: 15 albumrygter vi håber går i opfyldelse

Samarbejdet bliver endnu mere bemærkelsesværdigt, hvis man husker tilbage til 2012, hvor The Black Keys udtalte sig om Del Rey-fænomenet. Dan Auerbach udtrykte sig således: »På en måde har vi set sådan nogle Lana Del Rey-ting lige siden vi startede. Pludselig er der et nyt band, der er hovednavn på festivaler, og vi har det sådan lidt: »Vent – hvordan fik de lige dét?« Vi har været her i to, tre, fire, fem år og vi arbejder os stadig højere op. Men så forsvinder de. Lige så hurtigt som de kom helt der op, forsvinder de«. Makkeren Patrick Carney tilføjede, at han havde »ondt af« Lana Del Rey.

Auerbach må have vendt på en tallerken – eller også kan han bare godt lide af have dejlige damer på skødet.

‘Ultraviolence’ er på gaden 1. maj, hvis der er hold i Lana Del Reys nylige talen over sig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af