Pharrells nye album får besøg af Daft Punk og Miley Cyrus

Pharrells nye album får besøg af Daft Punk og Miley Cyrus

For bare to dage siden kunne Pharrell overraskende afsløre, at hans kommende soloalbum, ‘G I R L’, er på gaden lige om lidt, nemlig allerede den 3. marts. Nu har Popjustice så afsløret en trackliste, der viser, at Pharrell får besøg af fire meget forskellige gæster.

For det første gengælder Daft Punk tjenesten for ‘Get Lucky’ og ‘Lose Yourself to Dance’ via en plads på ‘Gust of Wind’, mens Justin Timberlake er med på nummeret ‘Brand New’. Alicia Keys udlåner sin stemme til ‘I Know Who You Are’, mens Miley Cyrus også har fået en plads på ‘Come Get It’. Pharrell var inde over Cyrus’ ‘Bangerz’-album som producer, så her går vennetjenesterne igen i ring.

Læs også: Pharrell optråde med Nile Rodgers og andre højdepunkter fra Brit Awards

Albummet består af 11 numre og starter med ‘Marilyn Monroe’ – hvad end der gemmer sig bag den titel.

‘G I R L’
1. ‘Marilyn Monroe’
2. ‘Brand New’ feat. Justin Timberlake
3. ‘Hunter’
4. ‘Gush’
5. ‘Happy’
6. ‘Come Get It’ feat. Miley Cyrus
7. ‘Gust of Wind’ feat. Daft Punk
8. ‘Lost Queen’
9. ‘Freq’
10. ‘I Know Who You Are’ feat. Alicia Keys
11. ‘It Girl’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af