Roskilde Festival afslører ugens sidste Rising-navne

Roskilde Festival afslører ugens sidste Rising-navne

Ugen igennem har Roskilde Festival været gavmilde med offentliggørelserne til opvarmningsdagene. Vi har både fået en omgang elektroniske Apollo Countdown-navne samt de talentfulde stjernespirer, der skal indtage den nye Rising-scene. Nu kommer den sidste håndfuld navne til Rising-programmet, og der er dømt pop og rock i forskellige dansable, psykedeliske og støjende afskygninger.

De nye navne på Rising-plakaten er danske Mont Oliver, My Heart The Brave, Förtress, Get Your Gun, Narcosatanicos og svenske Ra.

Læs også: Roskilde Festival sætter S!vas på Apollo Countdown-plakaten

Blandt de danske kunstnere finder vi først og fremmest den lovende trio Mont Oliver, der sidste år begik en af årets bedste danske ep’er med ’19’. Trioen får selskab af Caspar Hesselager, der under aliasset My Heart The Brave leverer elektroniske poptoner, der er værd at danse i mudderet til. Förtress, Get Your Gun, Narcosatanicos og Ra skruer hver især op for forstærkerne og leverer god, gammeldags rockmusik til folket.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af