Slow Celebration og Chorus Grant føjes til Frost-programmet

Slow Celebration og Chorus Grant føjes til Frost-programmet

I weekenden blev årets Frost officielt skudt i gang af den eksklusive koncert med When Saints Go Machine og Karl William i det gamle Danmarks Akvarium. Der er dermed taget hul på en festival med alternative musikoplevelser i alt fra svømmehaller til hotelsuiter, og nu er der kommet mere på programmet.

Når newzealandske Connan Mockasin spiller på Bremen Teater den 15. februar, får han nemlig fornemt selskab på begge sider. Som opvarmning kommer danske Kristian Finne Kristensen aka. Chorus Grant, der blandt andet står bag det tilbagelænede Top Track ’O Everyone’. Når Mockasins applaus har lagt sig, starter festen i Bremens egen Natbar, hvor den nye danske duo Slow Celebration (bestående af Esben Andersen fra Rangeklods og Mads Kristiansen fra Reptile Youth) giver deres første danske koncert.

Læs også: Lana Del Rey og St. Vincent til Northside

Når Slow Celebration har fejret af, står Djuna Barnes og Christian d’Or klar ved mikserpulten til at overtage festen.

Hvis du har et godt øje til et par Frost-arrangementer, kan det anbefales at rykke hurtigt, da flere events allerede er udsolgt. Til gengæld er der stadig gratis koncerter på programmet, som du kan læse mere om på Frosts hjemmeside.

Connan Mockasin + Chorus Grant
15. februar
Bremen Teater, København
Billetpris: 130 kr.

Frost efterfest med Slow Celebration
15. februar
Natbar, Bremen Teater, København
Gratis entré

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af