Speaker Bite Me til Amager-festivalen PB43 Præsenterer…

Speaker Bite Me til Amager-festivalen PB43 Præsenterer…

Den amagerkanske endagsfestival PB43 Præsenterer… har netop offentliggjort det første navn i årets program, og der er tale om ingen ringere end de danske indie-darlings i Speaker Bite Me.

Signe Høirup-Wille Jørgensen og co. må siges at være en særdeles stærk booking, da der med undtagelse af en forrygende koncert på sidste års Frost Festival i flere år har været meget stille omkring bandet. En af PB43’s bagmænd Helle Rusch udtaler om bookingen: »Vi kan efter lang tids stilhed fra bandet, og med meget stor glæde, byde velkommen (tilbage) til Speaker Bite Me. Om det er starten på noget mere, eller blot et smukt, isoleret øjeblik, ved hverken vi eller band«.

Læs anmeldelse: Speaker Bite Me ‘Action Painting’

PB43 Præsenterer… gik sidste år i land på Amager for første gang, hvor den i et cirkustelt og i en tom produktionshal præsenterede navne som Rumpistol, Frisk Frugt, Murder og Lower. Festivalen er drevet af lokale kræfter og byder udover musik på kunst og kultur fra området omkring Prags Boulevard, der huser både gallerier, arkitekter og cirkusartister.

Festivalen finder i år sted den 17. maj. Forsalget er startet via festivalens website.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af