Top Track: Treefight for Sunlight ‘Come Closer’

Top Track: Treefight for Sunlight ‘Come Closer’
Foto: Jonas Bang

Vi var efterhånden begyndt at tvivle på, om der nogensinde ville komme ny musik fra poporiginalernes snørklede hjerner. Men nu næsten tre og et halvt år efter det fremragende debutalbum bryder de altså stilheden, og det gør de – selvfølgelig, fristes man til at sige – på fuldstændig overrumplende manér.

Læs anmeldelse: Treefight For Sunlight ‘A Collection of Vibrations For Your Skull’

For førstesinglen ‘Come Closer’, fra danskernes kommende, andet album, bobler af sted i synth-ekstase fra først færd, mens forsanger Morten Winther Nielsen leverer sin nyfundne falset, der sender tankerne direkte tilbage til Oh No Onos heliumstorhed. Deres poppsykedelika fra debuten har fået et skud modernisme, og eventyrlige synth- og klaverdetaljer gør sangen til et sansebombardement.

Morten Winther Nielsen står desuden bag den tilhørende musikvideo, og så burde der altså komme meget mere nyt fra bandet i den nærmeste fremtid.

Seneste Top Track: Communions ‘Children’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af