Turboweekend og Karl William til Musik i Lejet

Turboweekend og Karl William til Musik i Lejet

De danske festivaler spytter navne ud i flæng for tiden og får forventningerne til den nye sæson til at syde rundt om i landet i februarkulden. Strandfestivalen Musik i Lejet har netop offentliggjort endnu fire nye navne til deres program, heriblandt electrorockerne i Turboweekend. Gruppen gæstede Tisvilde-festivalen tilbage i 2010 og var sidste år aktuelle med albummet ‘Shadow Sounds’, som består af en række genindspilninger af gamle sange i nye nedbarberede udgaver. Om Turboweekend kommer til Musik i Lejet i intim- eller feststemning er ifølge festivalen endnu en hemmelighed.

Læs også: Oplev Choir Of Young Believers til Musik i Lejet

Også aarhus-rapperen Karl William vil lægge vejen forbi den nordsjællandske strand med sit r’n’b-inspirerede tag på hiphop-genren. Derudover har Musik i Lejet offentliggjort, at gruppen Mont Oliver vil bidrage til festen med deres ambitiøse genre-mashup sammen med duoen Kill J, der sidste år gjorde opmærksom på sig selv med singlen ‘Phoenix’.

De fire danske navne er blevet føjet til et line-up, der i forvejen består af blandt andre Jenny Wilson, Choir of Young Believers, Navneløs og The Mountains. Musik i Lejet finder i år sted fra den 17. til den 19. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af