Video: Lær at danse hiphop med Jimmy Fallon og Will Smith

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jimmy Fallon er netop påbegyndt sit nye job som Jay Lenos afløser i ’The Tonight Show’, men trods de nye rammer lader det til, Fallon har i sinde at køre sin sædvanlige, sprælske stil. Will Smith kiggede nemlig i går forbi det Fallonske aftenshow til en optræden i en af de famøse ‘History of’-medleys, og denne gang var der hiphop-trin på menuen.

Både Smith og Fallon indtog scenen iført denim-overalls, farverige t-shirts og guldkæder i bedste 90’er-tunge, hiphop-stil, og udfoldede sig i dansetrin, der var ‘The Fresh Prince of Bel Air’ værdig. Se med i videoen ovenover, hvor de dansende drenge enormt dedikeret begiver sig ud i alt fra Soulja Boy-cranking til twerking – med en lille Fresh Prince-afstikker a la Carlton Banks.

Læs også: Arcade Fire og Justin er blandt Jimmy Fallons første nye gæster

‘History of’-optrædenerne er nok mest kendt for rap-medleyen med Justin Timberlake, men der har også tidligere været heftige dansetrin involveret. Blandt andet med selvsamme Justin til en historisk omgang ‘End Zone Dancing’ og med selveste præsidentfruen Michelle Obama, der byder en solid gennemgang af ‘Mom Dancing’ gennem tiden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af