Se Jimmy Fallons barbershop-cover af R. Kelly-klassiker

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jimmy Fallon har haft en flyvende start som Tonight Shows nye vært. Først lagde han ud med cranking, spanking og twerking i en solid gennemgang af hiphop-dansens historie med Will Smith, og nu har han samlet sine barbershop-venner til en a capella-version af R. Kellys r’n’b-klassiker ‘Ignition (Remix)’.

Læs også: Arcade Fire og Justin er blandt Jimmy Fallons første nye gæster

Selvom »so baby give me that toot toot« ikke umiddelbart er det mest oplagte en kæk, matchende kvartet kunne udbryde, sidder nummeret lige i skabet. Fallon er som bekendt heller ikke ny i barbershop-faget, eftersom han tidligere har optrådt med selvsamme kvartet og uovertrufne versioner af Shaggys ‘It Wasn’t Me’ og Justin Timberlakes ‘Sexyback’ – sidstnævnte i selskab af en overmåde dedikeret Justin.

Se videoen ovenover, og nyd de velpolerede og ualmindeligt hvide knægte synge »runnin’ her hands through my ‘fro«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af