Video: Vinterbadning med Reptile Youth

Reptile Youth kan mere end bare højenergiske benspjæt. På deres nye single ‘JJ’ har den danske duo lagt den vilde electrorock på hylden til fordel for mere psykedeliske og næsten shoegazede toner. Nu er der landet en smuk, sorthvid billedside til singlen, der byder på en vinterbadetur med de blottede drenge i den ubarmhjertige, danske kulde. Man kan næsten ikke undgå at føle kulden, frosten og den hjerteskærende isnende stemning.

Læs også: Slow Celebration føjes til Frost-programmet

Nummeret er hentet fra det kommende album ’Rivers That Run For A Sea That Is Gone’, der lander den 10. marts. I den anledning kan Reptile-fans varme op til bandets koncerter i både København, Aalborg og Aarhus den 13., 14. og 15. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af