Beck: Jeg kommer til Danmark i sensommeren

Beck: Jeg kommer til Danmark i sensommeren

Det er snart otte år siden, at Beck sidst gav koncert i Danmark med opfindsom meta-optrædener i Tivolis Koncertsal og til Smukfest, men i dagens Politiken afslører den klejne amerikaner, at han planlægger et nyt besøg på dansk grund i år.

»Sent på sommeren«, svarer Beck direkte, da han bliver adspurgt, om hans turné svinger forbi Danmark i år. Så må vi bare væbne os med tålmodighed, indtil showet bliver bekræftet – og benytte ventetiden til at gætte på, om det atter bliver Tivoli og Skanderborg, der får æren.

Beck har netop udgivet sit bedst anmeldte album i mange år, det afdæmpede ‘Morning Phase’, som vores anmelder kaldte hans »bedste og mest fokuserede siden ’Sea Change’«.

Læs også: Her er Becks 15 vigtigste sange

Læs i øvrigt et stort interview med Beck i det nye Soundvenue, hvor han pryder forsiden. Her afslører han blandt andet, at han de seneste otte år har kæmpet med en rygskade så alvorlig, at han ikke har kunnet spillet live og i perioder har været i så meget smerte, at ikke har kunnet synge med sin fulde stemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af