Festivalnyt: Nye navne til WonderFestiwall og Pop Revo

Festivalnyt: Nye navne til WonderFestiwall og Pop Revo

Festivalsæsonen banker på døren, og rundt om i Danmark er de forskellige arrangører begyndt at putte flere og flere navne på deres respektive plakater.

Tidligere i dag kunne Trailerpark annoncere årets første bands, og nu er der således også friske navne til plakaten hos Pop Revo i Aarhus og Wonderfestiwall på Bornholm.

Læs også: Trailerpark afslører årets første navne

WonderFestivall (21.-23. august) kan i dag afsløre et af deres hovednavne i form af Oh Land, mens også S!vas, Ukendt Kunstner og The Blue Van er tilføjet sommerens program, der i forvejen består af blandt andre Ulige Numre, Karl William og WhoMadeWho.

Pop Revo (16.-17. maj) har både ind- og udenlandske navne blandt dagens offentliggørelser, der tæller amerikanske Sean Nicholas Savage og Ed Schrader’s Music Beat samt danske Kristian Hartvig og Less Win, mens en eksklusiv live-konstellation af Swearing at Motorists vs Snaredrum runder dagens nye navne af.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af