Frank Ocean og Diplo har lavet nummeret ‘Hero’

Frank Ocean og Diplo har lavet nummeret ‘Hero’

Med konceptet ‘Three Artists, One Song’ har Converse igennem tiden stået bag et par rimelig legendariske samarbejder – blandt andet gik Gorillaz, André 300 og James Murphy i 2012 sammen om sangen ‘Do Ya Thang’.

Nu har skomærket løftet sløret for næste omgang, og der er igen tale om et stærkt line-up. Sangen hedder ‘Hero’, og bag den står Frank Ocean, Diplo og Mick Jones og Paul Simonon fra The Clash.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Hero’ rammer internettet, men i tilfældet med ‘Do Ya Thang’ gik der to uger fra nummeret blev annonceret til, at det kunne høres.

Læs også: Bliv klar til Roskilde: Her er Outkasts 15 vigtigste numre

Diplo har udtalt følgende om samarbejdet:

»The Clash were always teachers to me, even before I shared a studio with Paul and Mick. Their musical anarchy and constant attitude to disregard rules and forge their own path was inspirational to me. They meant death to genres, music and message above everything. Frank lives by the same creed in being married to his vision and seeing it through at any cost. We had to challenge each other to make something that we hope no one could expect and Converse valued everyone’s artistic freedom to let us shine throughout the past few months to make this thing happen«.

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af